kynangluahong.com

Vrøvleri og sjove ord blandet med strø tanker og viden

Er det gode grunde.

Der er mange grunde til at jeg ikke mener at min kone skal bruge botox eller restylane. Det er altså ikke naturligt at få sprøjtet noget ind med en nål lige meget hvor ufarligt det er så skal hun ikke gøre det. Hvis det var meningen at vi skulle have mere af det, ja så ville kroppen nok producere mere af det helt af sig selv. Og min kone er altså dejlig som hun er, det skulle ikke ændres noget hvis det var mig som bestemte. Lidt alders rynker er da meget pænt til en kvinde på 40 og nej jeg syntes ikke hun skal ligne en på 20 igen, for så ser jeg jo pludselig gammel ud så ingen botox eller restylane her ved os.
Det skal dog lige nævnes at jeg var glad for de karsprængninger hun fik fjernet hos www.smukkesommerben.dk

Skal der laves noget skal det være andet.
Ja som alle andre mænd mener jeg selvfølgelig også at kvinder gerne må gøre noget ud af sig selv, men ikke for meget hvis det er noget som får os selv til at se gamle ud, botox glatter huden og restylane strammer op, men så ligner kvinden man er sammen med pludselig en ung kvinde igen. Ja det er da lidt sejt at gå med en kvinde som ligner en på 20 når du selv er 50 men det bliver hun jo ikke ved med, for så finder hun da en mand som ligner en på 20 eller endnu værre en mand som kun er 20.

No Comments :(