kynangluahong.com

Vrøvleri og sjove ord blandet med strø tanker og viden

Hvad ligger den gennemsnitlige pris på for en Botoxbehandling?

Hvis vi skal se på, hvad den gennemsnitlige pris for første behandling med Botox koster, så ligger den på omkring 2000 kr., men dette er kun en ca. pris. Nogle steder koster den første behandling 3000 kr. og næste behandling koster derefter 1500 kr. Skal man have behandlet mere end et sted så kan første sted også have en dyrere pris en næste sted med Botoxbehandlingen.

Man kan få Botoxbehandling i panden af de horisontale rynker og rynkerne mellem øjnene – de såkaldte bekymringsrynker, rynker i øjenenes udkant, rynkerne omkring munden, rynkerne i hagen og rynkerne i halsområdet.

Hvem får foretaget Botoxbehandling  og er det samme pris?

Det er både mænd og kvinder, som kan få foretaget Botoxbehandling. Det er tidligere været mest udbredt, at det kun var kvinder, som fik foretaget denne form for kosmetiske behandling, men der bliver flere og flere mænd, som ligeledes får foretaget Botoxbehandlinger.

Der er ikke umiddelbart nogen form for prisforskel at finde på, om det er en kvinde eller en mand som får foretaget Botoxbehandlingen.

Prisen for Botoxbehandlingen er også afhængig af, om man ønsker, at behandlingen skal ske i forbindelse med andre kosmetiske indgreb også. Hvis man ønske brug af anden kosmetisk operation eller injektion, så vil behandlingen naturligvis blive dyrere end den ovennævnte pris.

Pris for Botoxbehandlingen er også afhængig af, om det er omkring øjnene behandlingen skal være eller om det er pandens horisontale rynker der skal behandles, idet der er forskel på størrelsen af området som skal under Botox behandlingen.

No Comments :(